معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

دعوت به شرکت در مسابقه کتابخوانی «بهترین هدیه من به معلم»

دومین مرحله پویش مطالعاتی «آموزش در مناطق عشایری» همزمان با روز ملی روستاییان و عشایر و بازگشایی مدارس، با محوریت کتاب «بهترین هدیه من به معلم» برگزار می‌شود. علاقه‌مندان تا ۱۵ آبان‌ماه فرصت دارند با مطالعه کتاب و شرکت در مسابقه، در این رویداد فرهنگی مشارکت کنند.

مدت مطالعه: 1 دقیقه

همزمان با روز ملی روستاییان و عشایر و آغاز سال تحصیلی جدید، دومین مرحله پویش مطالعاتی «آموزش در مناطق عشایری» با محوریت کتاب «بهترین هدیه من به معلم» نوشته جلیل شجاعزاده برگزار می‌شود.

این پویش با همکاری آموزش و پرورش عشایری فسا، امور عشایر جهرم و کتابخانه‌های عمومی جهرم و با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، تقویت مشارکت فرهنگی و توجه بیشتر به جایگاه تعلیم و تربیت در مناطق عشایری و روستایی برگزار خواهد شد.

بر اساس این فراخوان، فرهنگیان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و عموم علاقه‌مندان می‌توانند با مطالعه کتاب معرفی‌شده در این مسابقه فرهنگی شرکت کنند. مهلت شرکت در مسابقه تا ۱۵ آبان‌ماه اعلام شده و کتاب نیز به‌صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

دریافت رایگان کتاب و شرکت در مسابقه: https://jahrompedia.ir/#/authentication

در بخش ویژه این مسابقه، به شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب حدنصاب لازم شوند، لوح تقدیر رسمی با مهر و امضای رئیس آموزش و پرورش عشایری فسا اهدا خواهد شد و از نفرات برتر نیز با اهدای کارت هدیه تقدیر می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت رایگان کتاب و شرکت در مسابقه به نشانی اعلام‌شده در فراخوان مراجعه کنند. همچنین برای کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه پیشنهاد می‌توانند با شماره ۰۹۲۲۴۸۸۲۵۲۸ تماس بگیرند.

پایان خبر

آخرین ویرایش 14 مهر 1405
4
بازدید امروز: 76  بازدید کل: 86
captcha